Pogoda za oknem prawie że letnia- świeci słońce, na termometrze ponad 20 stopni. Poza lodami, z latem kojarzą mi się gofry i to na nie padł dziś wybór. Idealnie chrupiące i naturalnie słodkie, wprost rozpływały się w ustach.
P.S. Koniecznie sprawdźcie nowości w ofercie Symbio! Informacje o tym gdzie można kupić produkty znajdziecie TUTAJ.
PRZEPIS
- 70g ekologicznej mąki kasztanowej Symbio
- 1 płaska łyżeczka ekologicznej inuliny Symbio
- 1/3 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka ekologicznego maku białego Symbio
- 1 mały, dojrzały banan
- 4-5 łyżek mleka roślinnego (u mnie sojowe bez cukru)
- dodatki: śmietanka kokosowa, jabłko, orzechy włoskie, syrop z daktyli, cynamon
na takie pyszne gofry to się zawsze piszę - bardzo lubię mąkę kasztanową! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam tą mąkę, na pewno mi zasmakują :D
OdpowiedzUsuńJakbym tylko miała tę mąkę to wlasnie w tej chwili nawiązywałabym kasztanowe relacje z gofrownica:) dodawaj cześciej takie śniadaniowe przepisy :)
OdpowiedzUsuńwspaniałe gofry!!!
OdpowiedzUsuńSmacznie wygląda ;)
OdpowiedzUsuńOryginalne gofry, nie powiem. Jestem ciekawa czy i mnie by spasowały :)
OdpowiedzUsuńJestem strasznie ciekawa ich smaku! Wyglądają ślicznie :)
OdpowiedzUsuńPycha! Wyglądają mega apetycznie. Mam akurat wszystkie potrzebne składniki, ale nie mam gofrownicy :(
OdpowiedzUsuńA produkty Symbio uwielbiam! <3
z kasztanową wersją nie miałam do czynienia.. a szkoda- świetnie się zapowiada! :)
OdpowiedzUsuń