Strony
Strona główna
O mnie
Śniadania
Desery
Obiady
Przekąski
Dodatki do dań
Domowa piekarnia
piątek, 19 lipca 2013
⌠№ 15⌡Masło orzechowe
W smaku słodko-słone, idealne do wafli ryżowych i kukurydzianych oraz jako dodatek do każdego śniadania na słodko np. do placuszków lub owsianek ;-)
PRZEPIS
na mały słoiczek
ok.160g orzeszków ziemnych prażonych, bez soli
ok. 2 łyżki oleju lnianego
1 łyżka syropu a agawy
sól (u mnie ok. 1 łyżeczka)
Składniki umieszczam w blenderze i miksuję na jednolitą całość.
Brak komentarzy :
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta ( Atom )
Brak komentarzy :
Prześlij komentarz